joulujuttuja jouluun hurahtaneille ennen joulua ja joulun jälkeenkin

maanantai 11. lokakuuta 2010

Jouluhulluus

Minussa on synnynnäinen jouluhulluus (ei ole kyllä lääkärin diagnoosia) ja sen tietävät muutkin. Haluan kuusenkin sisällä aika aikaisin (!!!) tai ainakin pikkujoulukuusi 1. adventtina sisään ja kyntteliköt ikkunalle silloin - pakko. Toiset laittaa vasta jouluviikolla, mitä tuhlausta. Jos kerran on hankittu pelit ja pensselit joulua varten miks ne on esille yhden viikon ja 51 viikkoa laatikossa??? Kyntteliköt mulla onkin helmikuulle, jeee!!!
Meillä on jouluastiasto vitriinissä, siis aina näkösällä. Kohta ne saa laittaa pöytään. Mä en ole meidän perheen ainut jouluhullu, nää astiat on vaarin hankkimia (?) Kalustoon kuuluu kahvikupit, sokerikko ja kermakko, puurolautaset, pari pikkukippoa, pari mukia, iso puuroastia, kerrostarjotin, maitokannu, kahvikannu, puurolusikat (jotka pilkistävät kuvassa maitokannusta) ja pullavati. Muuta en nyt tähän hätään muista, mutta onpa niitä paljon?


Mulla on joitakin joulukoristeita aina esillä kuten keittiön lampussa roikkuu joulupuu ja enkeli kristallit sekä kultaiset linnut, jotka ovat oikeasti joulukuusen koristeita, musta ne voi olla aina esillä. Ne on tosi kauniita.
Joku on joskus vinoillu mulle että mä olen unohtanut joulukoristeet esille. EN OLE UNOHTANUT!
2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis joulukalusto. Mitähän sarjaa nuo ovat?

    VastaaPoista
  2. Tilattu netistä, Apilanlehdestä, katsoin niillä on hyvät nettisivut, katso sieltä näkyy olevan vieläkin jouluastioita tarjolla. Tämä sarjan pohjassa lukee: Christineholm Porcelaine.Olen tilannut sieltä muitakin astioita, mm. tunturikukka kahvisarjan, jossa joka kuppi erilainen. Ovat aika hintavia, mutta osissa voi maksaa.

    VastaaPoista