joulujuttuja jouluun hurahtaneille ennen joulua ja joulun jälkeenkin

lauantai 6. lokakuuta 2012

Kuusen koristukset

Tykkään näistä erilaisista kuusen koristeista, nalleista, lumiukoista ja muista kuvioista. Mullakin on niitä jonkin verran, juuri tällainen nalle ja joulupukki sekä tietty se lumiukkeli. Nämä on kivempia kuin perinteiset pallot, linnut varsinkin on viehättänyt viime aikoina. Niitä oli viime talvena kaupoissa ihanaisia kaikenvärisiä mutta sain vielä pidettyä näppini irti niistä, nyt en tiedä kun niin tekisi mieli laittaa kuuseen lintuja istumaan.

 
Tällainen hauskuus löytyi netistä. Näytti alunperin ihan merimiinalta mutta joulupallohan se on, kiinnityskohtia vaan on useampi. Onkohan jonkun pallotehtaan työntekijän vitsi alunperin. Tiedä häntä. Hauskan näköinen.
 
Tällaiset timantti-höyhen hässä lintuset on ihania. Näitä tahtooooo...

 

2 kommenttia:

 1. Ihania : ) Sama täällä, tykkään enemmän hieman erilaisemmista koristeista, kun perinteisistä palloista yms, ja viime vuonna tulikin haalittua vaikka mitä koristeita, kuten kärpässieniä, oravia, valkoisia käpyjä, pöllöä... Ne koristivat, ja koristavat taas tänäkin vuonna meidän valkoista kuusta. Ja ai että odotan Stockan jouluosaston aukeamista.

  Terkuin
  Satumaisen joulun Mirva

  VastaaPoista
 2. Samoilla mietteillä mennään... ihania
  Meillä taitaa tänä vuonna olla perus valko-punainen joulu :)

  VastaaPoista