joulujuttuja jouluun hurahtaneille ennen joulua ja joulun jälkeenkin

torstai 26. syyskuuta 2013

Ikean Joulu

Poiketessani tänään lihapullilla Ikeassa siellä olikin joulu tullut.
Kalentereita, joulupalloja, papereita ja naruja ja tekokuuset oli kannettu esiin. Piti olla vakoojana ja otin kuvia kännykällä, kuvaaminen lienee kiellettyä täälläkin kuten muissakin tavarataloissa vaikka en teollisuusvakooja olekaan. Onnistuin hyvin.
 
 

8 kommenttia:

 1. Meidän Ikeassa ei joulua vielä eilen ainakaan näkynyt (:

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta, joko siellä on Joulu!! :) Mitenkähän sais järjestettyä rauhallisen sauman käydä itse sitä ihailemassa.

  VastaaPoista
 3. Mä kans käväsin tällä viikolla Ikeassa ja huomasin ihan saman! :) Mutta mä en siellä nähnyt tänä vuonna mitään sellaista, mikä olisi ehdottomasti lähtenyt mukaan. Päädyin ainoastaan ostamaan kaksi rullaa punaista lahjapaperia. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa =) Nyt odotan vielä kovemmin ikean reissua, joka tulossa reilun viikon päästä.

  VastaaPoista
 5. Pakko ostaa tollanen kalenteri!

  VastaaPoista
 6. Mä mietin jo viime vuonna ton alemman joulukalenterin ostamista, muttei tullut käytyä Ikeassa. Mua vähän harmittaa ettei Ikean nettikaupan kautta voi tilata noita pienempiä juttuja. En tiedä onko itsellä käyntiä Ikeassa pitkään aikaan, en oo hetkeen Tampereella käynyt. Pitäisi varmaan käydä koska Tampereella on muitakin paikkoja mihin pitäisi päästä käymään.

  VastaaPoista
 7. Minäkin tykkäsin noista joulukalentereista, en vain tiedä, että mitä niillä tekisin...

  Minusta on silti sääli, että kaikki joulujutut tulee näin aikaisin myyntiin, koska minusta on ihan liian aikaista ostaa niitä, mutta toisaalta, sitten kun olisi sopiva aika, ne on jo kaikki myyty.

  Kuvaaminen ei muuten ole kiellyttyä tavarataloissa, joskaan siitä ei aina tykätä. Mutta laitonta se ei ole.

  VastaaPoista