joulujuttuja jouluun hurahtaneille ennen joulua ja joulun jälkeenkin

lauantai 27. syyskuuta 2014

illalla

Pallot iltahämärässä, aikas hienot;)

Pallosypressiin tunnelmaa

 Tuplapallosypressini sai pehmeänvalkoiset (himmeänkeltaiset) valot ylleen, ajastimen perään laitoin. Otan vielä iltahämärässä siitä uusia kuvia, mutta nytkin vähän, aurinko vaan "pilasi" mun tunnelmakuvannat:) Ihan hyvä että paistaa - vielä.
Syysistutuksia tehty, kanervista ja havuista. Havut on kerättynä jo metsässä kasalle ja kranssien aika alkaa olla, sammalta ja jäkälää vielä kerättävä asetelmiin ja ikkunan väliin asetelmaa varten. Tontut jo odottelee laatikoissa;) Osa mun ulkovaloista on hakusessa kun noita valoja ei viime vuonna paljoa ollut käytössä kun olivat jo muuttolaatikoissa joulun alla. Aika siis kaivella joululaatikoita, niitä on nyt ympäri taloa mutta etsitään, nythän on sopiva aikaa kaivella ne esiin piiloistaan.


keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Piparikausi avattu

 Viime viikolla ostamani piparit pääsivät tänään koemaisteluun, punainen mariskooli otettiin esiin, niin jouluista, että;) Hyvää oli, kuumaa teetä (syyslentsuun) ja pipareita helpottaa oloa hetkeksi, onneksi teetä voi juoda monta kuppia...


tiistai 23. syyskuuta 2014

Vähän fiilistä Pinterestistä...

 Pinterestiä selaamalla pääsee kyllä ihan sfääreihin, ainakin näissä joulujutskissa, kannattaa katsastaa jos ei oo aiemmin kurkannut sinne, sinne kyllä jää sitten ihan koukkuun...





kuvat Pinterest

maanantai 22. syyskuuta 2014

Jouluinen suklaati

 Kaupasta tarttui jouluinen suklaalevy mukaan.
Tummaa suklaata, sis. omenaa, krokanttia, hasselpähkinä.
On (oli;)) hyvää.
Kyllä tätä muutenkin voi syödä kun jouluna nyt jo aloitellaan siis.
Suosittelen:)

perjantai 19. syyskuuta 2014

Muffinivalot joulun tuo

 Vanhat tunnelmavalot saivat punavalkopilkulliset muffinikuvut ylleen, en laittanut jokaiseen valoon koska ne on niin taajassa, joka kolmanteen vain , jotta kauniisti näkyvätkin. Ihan kiva valo niistä tulee hämärään iltaan.

 Näitähän voi vaihdella, eri värisiksi. Jouluksi vaikka tonttumuffinit kehiin:)

-kyllä se nyt vaan on seuraavan tulossa

maanantai 1. syyskuuta 2014

Ensimmäiset valot viritetty:)

Kaapin maalauksen jälkeen virittelin ensimmäiset valot kranssiin joka on kaapin päällä. Kiva lämmin valo, eikä häiritse kirkkaudellaan lainkaan. Siellä saapi nyt olla ja iltasella sitten "polttelen" sitä näillä näkymin, sitten vaan lisää virittelemään. Tästä se alkaa...:)